Over ons

Lees verder

Klant gedreven & oplossingsgericht
Innovatief
Integer
Passie voor techniek

Wij zijn TWC

TWC IT Solutions B.V. uit Eindhoven is een full-service IT-partner met meer dan 25 jaar professionele ervaring in de zakelijke IT-Markt. Ons hechte team van vakidioten werkt niet alleen mét, maar vooral vóór elkaar. We helpen elkaar waar we kunnen en zorgen er samen voor dat onze klanten tevreden blijven. We houden elkaar scherp en leren van elkaar. Zo onderhouden we een te gekke sfeer met een perfecte balans tussen werk, plezier en gedreven leergierigheid. En dat merk je! Als klant en als collega!

Ons enthousiaste team van experts staat iedere dag vol energie voor je klaar.
Wij zijn dan ook met trots “De IT-afdeling van onze klant.”

Investeren in vooruitgang

Onze professionals hebben passie voor hun vak. We investeren continu in kennis om altijd voorop te kunnen lopen in de race tegen technologische ontwikkelingen. Daarmee garanderen we de kwaliteit van onze diensten en bewaken we de balans tussen innovatie en bewezen technieken. Met als doel om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren met de meest effectieve IT-middelen.

Optelsom van kennis

Voor ieder vraagstuk van onze klant hebben wij een op maat gesneden antwoord in huis. Onze engineers maken niet alleen gebruik van hun eigen specialismen, maar tappen uit een onuitputbare bron van gedeelde kennis. Wij vinden het belangrijk dat ervaring en kennis gedeeld, maar vooral ook toegepast wordt om altijd tot de beste oplossingen te komen.

Persoonlijk contact

Bij TWC is persoonlijk contact de basis voor perfecte service. Mensen die werken voor mensen. We luisteren goed, denken mee en zorgen voor oplossing die daadwerkelijk iets oplossen. We praten niet in bits en bytes, maar in verstaanbare, begrijpelijke taal. Onze klanten profiteren van directe, korte lijnen met hun eigen vertrouwde engineers. Geen lange wachttijden, maar direct een oplossing onder de knop. Dat werkt!

 

Neem contact op