TWC | Vacature senior system engineer
180
page-template-default,page,page-id-180,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Vacature senior system engineer

Senior System Engineer

Jouw functie

“Bij TWC ben je van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klanten. Wij vinden altijd de beste oplossing voor de klant, want dat is het belangrijkste!” – Directeur TWC.

Als Engineer werk je 50% vanuit kantoor en 50% op locatie bij klanten. Je bent medeverantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de Cloud omgeving, die wordt aangeboden vanuit de eigen datacenters, in combinatie met Microsoft Azure. Een belangrijke taak is het ten alle tijden up and running houden van de ICT-omgevingen van je eigen klanten. Om je klanten kwalitatief zo goed mogelijk te ondersteunen zullen update-, migratie- en infrastructuurprojecten ook onderdeel zijn van je takenpakket.
Daarnaast ken je de bedrijfsbelangen van TWC en weet je de directie te voorzien van bruikbaar advies, om óók als organisatie te groeien. Daarvoor houd je je ook bezig met procesoptimalisatie.

TWC doet alles vanuit een Windows omgeving, waarbij Microsoft de standaard is. Citrix, Vmware, Azure en storage zijn zaken waar ook mee gewerkt wordt.

 

Dit ben jij

Het belangrijkste om voor deze vacature in aanmerking te komen is dat je een echte teamspeler bent, die leergierig is en de absolute focus heeft op de ondersteuning van je klanten. Daarnaast beschik je over een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare rol.

Overige eisen zijn:

  • Je bezit over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt uitstekende kennis en ervaring met Windows systemen;
  • Ervaring met Citrix, Vmware, Exchange, Azure en Office 365 is zeer gewenst;
  • Je bent communicatief vaardig om je klanten goed te woord te kunnen staan;
  • Microsoft certificeringen zijn een sterke pré.

Bovenal heb je een leuke, spontane persoonlijkheid, met een enorme passie voor IT!


Arbeidsvoorwaarden

TWC Automatiseringsdiensten biedt jou een groep gemotiveerde collega’s in een ambitieuze, creatieve en gedreven organisatie waarin doorgroeien wordt gestimuleerd. Een goed salaris is vanzelfsprekend bij deze vacature, alsmede secundaire arbeidsvoorwaarden als een telefoon, laptop, leaseauto, pensioenregeling en goede bereikbaarheid van je vaste werkplek. Én niet te vergeten fantastische bedrijfsuitjes!

Kun jij je vinden in de klantgerichte bedrijfsfilosofie van TWC? Neem dan meteen even contact op!

go back