TWC | Vacature medior system engineer
185
page-template-default,page,page-id-185,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Vacature medior system engineer

Bedrijfsomschrijving
TWC Automatiseringsdiensten is een IT-dienstverlener met 25 jaar specialistische ervaring in de automatiseringsmarkt. Door het aanbieden van hoogwaardige high-end oplossingen, zoals netwerk- en systeembeheer, maar ook Cloud Computing en online diensten IAAS, streven zij er naar om klanten efficiënt en effectief te ondersteunen in haar ICT-omgevingen. Bovendien is Security ook een belangrijke pijler en zorgt TWC voor een veilige omgeving, waar klanten niet meer naar om hoeven te kijken. Je kunt wel zeggen dat ze een fullservice IT-partner zijn voor haar klanten. Vandaar ook het motto: “Uw automatisering, onze zorg”!

Bedrijfscultuur
Het feit dat er de laatste 6 jaar zelden mensen vertrekken bij TWC, zegt genoeg over de bedrijfscultuur van deze organisatie. Alle medewerkers zijn zeer gepassioneerd met hun vak bezig en dat maakt het heel fijn werken bij TWC. Samen met een nog relatief jonge en zeer gedreven groep techneuten, een goed portie humor en een bedrijf met ambities, is er voor medewerkers van TWC geen enkele reden om de organisatie te verlaten.

Functieomschrijving

“Bij TWC ben je van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klanten. Met de menselijke factor als basis, vinden wij altijd de beste oplossing.” – Directeur TWC.

Als Systeembeheerder van TWC werk je 50% vanuit kantoor en 50% op locatie bij klanten. Je bent medeverantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de Cloud omgeving, die wordt aangeboden vanuit de eigen datacenters van TWC. Een belangrijke taak is het ten alle tijden up and running houden van de ICT-omgevingen van je eigen klanten. Om je klanten kwalitatief zo goed mogelijk te ondersteunen zullen update-, migratie- en infrastructuurprojecten ook onderdeel zijn van je takenpakket.

TWC doet alles vanuit een Windows omgeving, waarbij Microsoft de standaard is. Citrix, Vmware en storage zijn zaken waar ook mee gewerkt wordt.

Functie eisen

Het belangrijkste om voor deze vacature in aanmerking te komen is dat je een echte teamspeler bent, die leergierig is en de absolute focus heeft liggen op de ondersteuning van je klanten. Daarnaast beschik je over een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare rol.

Overige eisen zijn:

  • Je bezit een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt uitstekende kennis en ervaring met Windows systemen;
  • Ervaring met Citrix, Vmware, Exchange en Office 365 is zeer gewenst;
  • Je bent communicatief vaardig om je klanten goed te woord te kunnen staan;
  • Microsoft certificeringen zijn een sterke pré.

Bovenal heb je een leuke, spontane persoonlijkheid, met een enorme passie voor IT!

Arbeidsvoorwaarden

TWC biedt jou een groep gemotiveerde collega’s in een ambitieuze, creatieve en gedreven organisatie waarin doorgroeien wordt gestimuleerd. Een goed salaris is vanzelfsprekend bij deze vacature, alsmede secundaire arbeidsvoorwaarden als een telefoon, laptop, leaseauto, pensioenregeling en goede bereikbaarheid van je vaste werkplek. Én niet te vergeten fantastische bedrijfsuitjes!

Kun jij je vinden in de klantgerichte bedrijfsfilosofie van TWC? Neem even contact met ons op!

go back