TWC | Security van TWC Automatiseringsdiensten
Security: wilt u datalekken voorkomen? Wilt u maatregelen treffen tegen bedreigingen zoals hacken, virussen en andere vormen van cybercriminaliteit? Kies dan voor security-oplossingen van TWC Automatiseringsdiensten.
security, TWC, Automatiseringsdiensten, beveiliging, datalek, hacken
280
page-template-default,page,page-id-280,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Security

Security

Wilt u datalekken voorkomen? Wilt u maatregelen treffen tegen bedreigingen zoals hacken, virussen en andere vormen van cybercriminaliteit? Kies dan voor security-oplossingen van TWC IT Solutions. Wij beveiligen graag uw data.

Voorkom cybercriminaliteit

Uw data is bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn expert in het beveiligen van gegevens en bewaken uw bedrijfsgegevens en uw klantgegevens. Helaas komt cybercriminaliteit in toenemende mate voor. Word geen slachtoffer van cybercriminaliteit en schakel TWC IT Solutions in voor het bewaken van uw bedrijfsgegevens en dataverkeer. Laat uw netwerk tot in de puntjes beschermen en beveiligen. Zo kunnen uw medewerkers op elke locatie veilig werken en gebruik maken van uw bestanden.

Optimaal beveiligd

Uw mailboxen worden door ons optimaal beschermd tegen spam, virussen en malware. Updates hoeft u niet langer zelf uit te voeren: deze verzorgen wij voor u. Hierdoor zijn uw systemen altijd up-to-date. Wanneer u kiest voor Security van TWC IT Solutions, kiest u automatisch voor beveiliging op het hoogste niveau.

Cloud Computing

Security is ook een belangrijk punt van aandacht bij Cloud Computing. Wij maken dan ook gebruik van 2-factor authenticatie, vergelijkbaar met het bankwezen. Hiervoor gebruiken we een Safenet / SMS token voor extern inloggen. Deze token kan gebruikt worden door medewerkers die op het systeem willen inloggen vanaf een werkplek buiten het vaste kantoor