TWC | Referentie van De Beer Accountants & Belastingadviseurs over de samenwerking met TWC Automatiseringsdiensten.
Referentie van De Beer Accountants & Belastingadviseurs over de samenwerking met TWC Automatiseringsdiensten op het gebied van conventioneel beheer.
Referentie, De Beer, accountant, samenwerking, TWC, Automatiseringsdiensten, conventioneel, beheer.
756
page-template-default,page,page-id-756,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Referentie De Beer Accountants & Belastingadviseurs

De Beer Accountants & Belastingadviseurs outsourcet totale IT bij TWC.

Vaste samenwerkingspartner met korte lijnen.

De Beer Accountants & Belastingadviseurs uit Tilburg werkt al jarenlang samen met TWC. De volledige IT is geoutsourcet bij TWC. De keuze voor TWC is een bewuste, aangezien zij groot genoeg zijn om alle kennis en disciplines in huis te hebben, en klein genoeg om toch veel persoonlijke aandacht voor de klanten te hebben.

Flinke groei vereist professionaliseren IT

Ruim tien jaar geleden werkten TWC en De Beer Accountants & Belastingadviseurs al samen. Daarvóór had De Beer alles in eigen beheer, inclusief eigen servers. TWC was toen al de vaste automatiseringspartner die de IT-ondersteuning verzorgde. Intussen is het accountantskantoor uitgegroeid tot een bedrijf met 3 bedrijfslocaties en 85 medewerkers. Dit bracht de nodige veranderingen met zich mee. Ook de IT werd daarom geprofessionaliseerd en volledig uit handen gegeven aan TWC. Sinds 2014 maakt De Beer ook voor haar servers gebruik van het datacenter van TWC.

Bijzondere samenwerking

De samenwerking kreeg een bijzondere wending toen één van onze collega’s, Jean-Marc, in goed overleg bij TWC is gaan werken. IT-manager Wil van der Zande van De Beer vertelt: “Dat zorgt natuurlijk voor een bijzondere relatie die we met elkaar hebben. En eigenlijk is dat ook meteen heel kenmerkend voor de sfeer binnen onze werkrelatie: er is veel wederzijds vertrouwen, er zijn korte lijntjes en ik ken binnen TWC iedereen. Ik haal wel eens een computer op bij TWC op kantoor. Natuurlijk kunnen zij die ook gewoon meebrengen als ze hier zijn, maar ik vind het altijd fijn om iedereen weer even te zien. Er werken fijne mensen met wie we snel kunnen schakelen. De mensen van TWC zouden mijn collega’s mogen zijn! We hebben een vast aanspreekpunt bij TWC en ook doordat ze niet te groot zijn, ken je al snel iedereen. Dat zorgt voor een heel prettige samenwerking. De onderlinge sfeer is collegiaal, gemoedelijk en amicaal. Dat werkt heel prettig. En ondanks die Brabantse gemoedelijkheid blijven ze heel scherp!”

Flexibiliteit als groot goed

In de IT is flexibiliteit erg belangrijk. Updates moeten soms razendsnel doorgevoerd worden, want het kantoor mag niet stilvallen. Van der Zande vertelt: “TWC kan onze belangen heel goed inschatten en het team van TWC is bereid om dat bijvoorbeeld ’s avonds om 22.00 uur te doen. Ook al staat soms niet eens alles letterlijk in onze serviceovereenkomst, ze staan altijd voor ons klaar. TWC slaagt er keer op keer in om alles naar wens op te lossen. Ze zijn goed in meedenken. Ze kennen onze programmatuur, de omgeving, de software waar wij mee werken, onze mensen. Soms zetten ze een testomgeving voor ons op voordat ze zaken doorvoeren. Ze kennen inmiddels zelfs onze leveranciers goed en bellen soms rechtstreeks met hen.”

Vaste partner in IT

Ook – of juist – in de IT is het fijn om met vaste partners te werken. Van der Zande: “Het loopt fijn zo. Een paar jaar geleden namen we een ander kantoor over. Zij hadden de IT elders uitbesteed. Het bleek toch het handigste om alles op één plek neer te leggen. TWC weet wat hier speelt en kent ons systeem door en door. Als vaste partner kunnen ze daardoor perfect meedenken. Vaak is het een kwestie van even bellen en dan wordt een probleem meteen opgelost. Desnoods stappen ze meteen in de auto en komen ze naar ons kantoor. Bij TWC werken ze niet met langdurige en tijdrovende ticketsystemen. Natuurlijk kunnen we wel dingen doorgeven die dan wat later opgepakt kunnen worden, maar eigenlijk valt ons vooral de flexibiliteit van TWC op. En verder natuurlijk de Brabantse gemoedelijkheid. Overal gaan wel eens dingen mis en overal komen wel eens performance problemen voor, maar bij TWC gaan ze hun kwetsbaarheid nooit uit de weg. Ze doen alles om problemen op te lossen. Ze verdiepen zich in allerlei software en vinden altijd een oplossing.”

Blik op de toekomst

Van der Zande: “We hebben TWC door de jaren heen zien groeien en ontwikkelen. Ze zijn professioneler geworden, zijn gegroeid in de Cloud-werkzaamheden. Ze hebben een tweede datacenter gerealiseerd. Het is een team met fanatieke en deskundige mensen. Mensen die er niet voor terugschrikken om soms even voorop te lopen en te pionieren en daarna snel door te pakken. Ze denken altijd mee en vooruit en schatten belangen van hun klanten goed in. Dat maakt hen zeer toekomstbestendig.”