TWC | Referentie van Apanta over de samenwerking met TWC Automatiseringsdiensten.
Referentie van Apanta over de samenwerking met TWC Automatiseringsdiensten op het gebied van IT en Cloud Computing.
Referentie, Apanta, samenwerking, TWC, Automatiseringsdiensten, conventioneel, beheer.
772
page-template-default,page,page-id-772,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Referentie Apanta

Apanta werkt volledig in de Cloud dankzij TWC

TWC verzorgt totale IT en Cloud Computing voor ggz-instelling.
Apanta is een bijzondere ggz-instelling voor mensen met psychische problemen. Zorggerelateerde diensten moeten bovenal veilig geregeld zijn, daarom heeft Apanta al meer dan tien jaar geleden gekozen voor TWC. Dagelijks werken meer dan 100 medewerkers vanuit 4 vestigingen en diverse andere werkplekken met Citrix werkplekken van TWC. Dit maakt het mogelijk om overal in te loggen en de werkwijze desondanks uniform te houden. Kwaliteit en betrouwbaarheid gaan daarbij hand in hand.

Apanta TWC Fenoomenaal

De juiste schaalgrootte

Juliette Becking van de Raad van Bestuur van Apanta vertelt: “We kennen TWC al jaren. Wij gingen groeien en waren toe aan stappen op het gebied van professionalisering. We hoorden goede verhalen over TWC dus zo kwamen we met elkaar in contact. De onderlinge sfeer was, en is nog steeds, vriendschappelijk. We waren allebei nog kleine bedrijven en pasten qua schaalgrootte bij elkaar. Intussen zijn we allebei gegroeid maar eigenlijk is alles hetzelfde gebleven: ze hebben hun persoonlijke aanpak weten te behouden.”

Veiligheid als speerpunt

Bij een zorginstelling heb je dagelijks te maken met cliëntgegevens, vertrouwelijke informatie, licenties en back-ups. Het is belangrijk dat een bedrijf dat actief is in de zorg, geen omkijken heeft naar de IT-kant van het bedrijf. Veiligheid staat in alle beslissingen voorop. Becking vertelt: ”We hebben een overeenkomst met TWC en zij voldoen aan alle eisen die we op dit vlak stellen. En dat zijn er nogal wat! Onlangs heeft TWC een nieuwe externe server geïnstalleerd, waarmee we nu werken. Zij zien ook toe op de rechtenstructuur en begeleiden ons daarin: wie mag in welke bestanden? Ze ontzorgen ons daar volledig in, we hebben er totaal geen omkijken meer naar. Waar je ook bent, je logt overal in op dezelfde omgeving. Ook vanuit huis, of vanaf je vakantieadres in het buitenland.”

Gelijkwaardigheid

In de loop der jaren zijn beide bedrijven gegroeid. Toch is er in de samenwerking weinig veranderd. Becking: “Het mooie aan TWC is dat ze heel duidelijk zijn. Ze geven duidelijk aan wat ze wel en niet doen. Ze komen afspraken altijd na. Onze werkrelatie is heel gelijkwaardig, het team van TWC praat ook totaal niet in moeilijk vakjargon. Doordat ze zo toegankelijk zijn, vormen ze echt een verlengstuk van onze organisatie. Ze kennen immers heel ons bedrijf en denken echt pro-actief mee. Ze zijn in staat om zich naadloos in te passen in onze organisatie. Het voelt bijna alsof je gewoon de buurman belt. Ik vertrouw ze 100% en dat is goud waard.”

Prachtige combinatie van professionaliteit en laagdrempeligheid

Ieder bedrijf heeft zaken die het uniek maken. Becking: “Bij TWC is dat echt dat ze altijd bereikbaar zijn. Ze zijn onmiddellijk behulpzaam. Ze zijn heel dienstverlenend ingesteld. Bij TWC ben je nooit de zoveelste op de lijst, je bent altijd aan de beurt. TWC levert uitstekende dienstverlening op een vanzelfsprekende manier. Het zijn echte mensen-mensen, heel dienstbaar. Je hebt bij TWC echt met een persoon te maken, niet met een bedrijf. TWC heeft een prachtige combinatie van professionaliteit en laagdrempeligheid. Een keer per maand komt een vaste collega van TWC hier alle lopende zaken afwerken, die verzamelen wij dan. Dat werkt heel prettig.”

Goede helpdesk

Becking: “TWC heeft een ongelooflijk goede helpdesk. Hier kunnen wij terecht met al onze ‘dummie’ vragen. Van het opvragen van een vergeten wachtwoord tot het melden van een storing: het team van TWC is uitermate geduldig en respectvol. Wij snappen natuurlijk vaak helemaal niets van al die technische dingen, terwijl ze soms met één druk op de knop te verhelpen zijn. Bij TWC is iedereen toegankelijk en gericht op het onmiddellijk oplossen van problemen. Daarom hebben we onze IT ook helemaal aan TWC uitbesteed.”

Nieuw pand

In de zomer van 2018 verhuist Apanta naar een nieuw pand. Becking: “TWC gaat ons dan weer ontzorgen. Dat dat goed zal gaan, is voor ons vanzelfsprekend want dat hebben ze al eerder bewezen. Je kunt altijd van ze op aan. Ze doen wat ze beloven, en méér. Ze nemen hun verantwoordelijkheid. Dat maakt hen tot een zeer betrouwbare partner waar we graag mee samenwerken.”

“Uitstekende dienstverlening op een vanzelfsprekende manier.”

go back