TWC | Over ons oud
346
page-template-default,page,page-id-346,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Over ons oud

Betrouwbare automatiseringspartner
TWC Automatiseringsdiensten BV uit Son bij Eindhoven is een fullservice IT-partner met circa 25 jaar specialistische ervaring in de automatiseringsmarkt. Ervaring koppelen de ICT-professionals van TWC Automatiseringsdiensten aan expertise en flexibiliteit. Zo kunnen we staan voor de kwaliteit die men van ons gewend is op het gebied van kantoorautomatisering. Wie kiest voor TWC Automatiseringsdiensten, kiest voor een stabiele en betrouwbare automatiseringspartner voor uw systeembeheer.

IT als core business
Wij begrijpen als geen ander dat onze klanten liever bezig zijn met hun core business. Wij ontzorgen hen door ze de zorgen omtrent IT uit handen te nemen. Samen met onze opdrachtgevers zetten we een passende ICT-omgeving in, die uitgaat van standaardisatie en vereenvoudiging maar ook zeker van betrouwbaarheid. Door onze gepassioneerde en persoonlijke aanpak en innovatieve oplossingen ontzorgen wij onze klanten en dragen wij bij aan de groei en continuïteit van hun ondernemingen.

Breed dienstenpakket
TWC Automatiseringsdiensten streeft naar het efficiënt en effectief ondersteunen van de ICT-omgevingen van onze klanten door het aanbieden van hoogwaardige high-end oplossingen zoals netwerk- en systeembeheer en Cloud Computing / online diensten IAAS zoals managed werkplekken. Innovatieve en intuïtieve oplossingen staan daarbij voorop en deze onderscheiden ons ook van onze concurrenten. Ook uw Security is bij ons in goede handen, zodat uw bestanden optimaal beveiligd zijn tegen bijvoorbeeld cybercriminaliteit.

Toekomstbestendig met up-to-date kennis
Onze professionals hebben echt passie voor hun vak. Ook buiten kantooruren. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Deze volgen elkaar in snel tempo op, dus voorop blijven lopen is voor ons een vereiste. Zonder daarbij beproefde technieken die hun waarde en succes al bewezen hebben, uit het oog te verliezen. Dankzij constante training blijft onze kennis actueel. Het is onze uitdaging om u en uw organisatie te voorzien van de meest efficiënte IT-middelen die continu uw bedrijfsprocessen zo goed mogelijk optimaliseren.

Optelsom van kennis
Wilt u uw automatisering uitbesteden of heeft u ondersteuning van uw IT-afdeling nodig? Dan bent u bij TWC aan het juiste adres. Niet alleen heeft elke engineer zijn eigen specialiteit. Ook profiteert u van de onderlinge uitwisseling van ervaringen, ideeën en kennis. Zo hebben wij voor uw vraagstuk of probleem altijd een op maat gesneden antwoord of oplossing in huis.

Persoonlijk contact
Wij geloven in direct en persoonlijk contact als basis voor perfecte dienstverlening. Want ook automatisering is uiteindelijk mensenwerk. Goed luisteren, nuchter nadenken en oplossingen bieden waar u daadwerkelijk mee geholpen bent. Wij praten over meer dan bits en bytes alleen. Het menselijke aspect is zeker zo belangrijk. Als klant plukt u hier de vruchten van. Zo vallen wij u niet lastig met onnodig lange helpdesktijden. Als klant neemt u rechtstreeks contact op met uw eigen contactpersoon. Deze engineer draagt de verantwoordelijkheid voor uw automatisering en kent uw bedrijf en uw ICT-behoeften.

Onze kernwaarden:

  • innovatief
  • integer
  • no-nonsense hands-on mentaliteit
  • passie voor techniek
  • oplossingsgericht werken