TWC | TWC Automatiseringsdiensten is thuis in alle vormen van conventioneel beheer.
Wilt u uw netwerk goed beveiligd hebben en door een deskundige partij laten beheren? Wilt u uw systeem vakkundig documenteren? Of wilt u uw systeem laten monitoren of preventief laten beheren? Kies dan voor netwerk- en systeembeheer door TWC Automatiseringsdiensten. Wij zijn thuis in alle vormen van conventioneel beheer.
TWC, conventioneel, beheer, beveiliging, netwerk, deskundig, son, IT, ICT, beheren, monitoring, monitoren, netwerkbeheer, systeem, systeembeheer
306
page-template-default,page,page-id-306,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Conventioneel beheer

Conventioneel beheer

Wilt u uw netwerk goed beveiligd hebben en door een deskundige partij laten beheren? Wilt u uw systeem vakkundig documenteren? Of wilt u uw systeem laten monitoren of preventief laten beheren? Kies dan voor netwerk- en systeembeheer door TWC IT Solutions. Wij zijn thuis in alle vormen van conventioneel beheer.

Beheren en controleren

TWC IT Solutions beheert en controleert uw Microsoftnetwerk tot in het kleinste detail. Wij streven naar het efficiënt en effectief ondersteunen van de ICT-omgevingen van onze klanten. Dit doen we door het aanbieden van hoogwaardige high-end oplossingen zoals netwerk- en systeembeheer en Cloud Computing / online diensten zoals managed werkplekken. Innovatieve en intuïtieve oplossingen staan daarbij voorop.

Systeembeheer wordt systeembeheersing

Automatisering speelt meer dan ooit een centrale rol voor bedrijven. Vrijwel ieder bedrijf is grotendeels afhankelijk van haar automatisering. Wanneer de automatisering voor problemen zorgt, kost dat een bedrijf onnodig veel tijd en geld. Het is dus belangrijk om voor uw systeembeheer een betrouwbare en vakkundige partner te kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past.

Systeembeheer en applicatiebeheer omvat onder andere:

  • Het beheren en beveiligen van het netwerk;
  • Een vast aanspreekpunt: u heeft een vaste engineer;
  • Documenteren van het systeem;
  • Preventief en ad hoc beheer;
  • Monitoren systeem;
  • Aandragen verbetervoorstellen ICT-omgeving;
  • Het installeren en configureren van hardware en software.

Uw automatisering, onze zorg

TWC IT Solutions bedenkt, implementeert en beheert netwerkoplossingen op maat voor het midden- en kleinbedrijf. Dit kan zowel een on-premise, een Cloud of een hybride oplossing zijn. We optimaliseren de beschikbaarheid van de aanwezige systemen en zorgen voor continuïteit. Dit zodat bedrijven zich bezig kunnen houden met hun kernactiviteit. TWC Automatiseringsdiensten werkt bij voorkeur op basis van resultaatverplichting in plaats van inspanningsverplichting. Wij bieden de mogelijkheid om desgewenst een Service Level Agreement op te stellen, waarin afspraken worden gemaakt omtrent de beschikbaarheid en responstijden van onze diensten. Uw automatisering, onze zorg!

Ervaring

TWC IT Solutions heeft ruime ervaring met en kennis van het ICT-vakgebied. Al jarenlang zijn we de IT-partner van vele bedrijven die op een soortgelijke manier werken. Buiten deze specifieke meerwaarde kunnen we vertrouwen op meer dan 25 jaar ervaring waarvan vijftien jaar in hosted desktop en applicatie-oplossingen.